Game of Thrones VIer Afleveringen Gelekt

images (5)

WHEN YOU PLAY THE GAME OF THRONES, YOU PIRATE OR……YEAH, YOU PIRATE.

Zoals je ongetwijfeld hebt gehoord, zijn de eerste 4 afleveringen van Game of Thrones ‘vijfde seizoen uitgelekt. Natuurlijk zijn de mensen van HBO verre van gelukkig, maar het is niets nieuws. Game of Thrones is nu al een tijdje de meest illegaal gedownloade TV serie.

Maar hoe kon dit nou gebeuren en wat betekent het voor de Fanbot?

De vier gelekt afleveringen hebben een wazig digitaal watermerk en zijn in 480p, dat is het equivalent van standaard-TV kwaliteit. HBO toont de show normaal gesproken in zowel 720p als 1080p, dus de huidige aanname is dat de gelekte afleveringen eigenlijk screeners waren die naar de pers gestuurd waren voordat ze officieel uitkwamen.

HBO heeft zelf verklaard dat het lek lijkt te zijn van “binnen een groep door HBO goedgekeurd om hen (De afleveringen) te ontvangen.” Ze zijn momenteel bezig om meer te weten te komen, maar tot nu toe is het onduidelijk of hun inspanningen vruchten hebben afgeworpen.

Natuurlijk, is dit slecht nieuws voor HBO en hun nieuwe streaming-dienst HBO Now. Als je wil concurreren met Netflix is het geen goed begin als de eerste vier afleveringen van je exclusieve serie gelekt worden.

Wat betekent het voor ons op de Fanbot? We hebben onlangs een video gemaakt over de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen en we zijn uiteraard van plan om te praten over de volgende afleveringen. We doen dit alleen niet door de gelekte afleveringen te kijken.

We zullen de afleveringen volgens HBO’s schema kijken en proberen om één of twee dagen later ​​een video online te hebben, zoveel als we hebben gedaan met de eerste aflevering.

Wat gaan jullie doen? Wachten jullie op de officiele afleveringen of hebben jullie ze al gedownload? Laat het ons weten in de comments!

Vergeet niet de Fanbot te volgen zodat je het als eerste weet als we nieuwe content uploaden! Will je meer van de Fanbot zien? Ga dan naar onze Facebook, Twitter en Youtube pagina’s!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s