Fallout 4 Trailer Analyse

OORLOG…OORLOG VERANDERD…NOU JA, JE WEET WEL HOE DIT VERDER GAAT

Gisteren heeft Bethesda’s teaser website inderdaad de trailer voor Fallout 4 onthult. Dit is natuurlijk geweldig nieuws en we kunnen niet wachten tot het spel uitkomt! Hopelijk zal Bethesda veel te vertellen hebben tijdens E3!

Voorlopig, echter, hebben we besloten om eens goed naar de trailer te kijken.

Gezien de vele monumenten en andere bezienswaardigheden, zal Fallout 4 inderdaad in post-apocalyptisch Boston plaatsvinden. Dit is geweldig, want we konden wel een nieuwe omgeving gebruiken. De capital wasteland was erg mooi en verlaten, maar het werd ook saai na een tijdje.

In feite is de setting ook wel een beetje de focus van de trailer, gezien de vele lange shots van nieuwe plaatsen die we kunnen bezoeken en misschien zelfs het nieuwe centrale gebied.

Voor fans van Fallout is dit een geweldige trailer want er komen heel veel dingen uit de serie in voor. We zien mutanten, een Mister Handy, mensen in power armour, Nuka Cola en nog veel meer. Het is goed om te weten dat, hoewel dit een nieuw spel zal zijn, het trouw blijft aan de dingen die de reeks groot maakte.

Echter, misschien wel passend voor een serie met de slogan ‘Oorlog verandert nooit’, de locatie is het belangrijkste nieuwe element wat we te zien krijgen. Er is niet veel aan nieuwe vijanden of wapens  te zien en de ontwerpen van dingen zoals power armor lijken niet anders dan de voorgaande games. Dat is niet slecht, maar het voelt als een beetje een gemiste kans voor creativiteit.

Het is nog te vroeg om echt hierover te oordelen, dat wel. Waarschijnlijk zullen we we tal van leuke en interessante dingen te zien krijgen in de komende maanden.

Eigenlijk hebben we er al een paar gezien. Het luchtschip in de trailer ziet er echt geweldig uit en natuurlijk hebben we een nieuw hondje. Ah, nieuwe Dogmeat, het internet houdt nu al van je. We hopen dat je klaar bent om onze rotzooi te dragen.

Het lijkt erop dat we een ander vault bewoner zijn, van vault 111 dit keer. Wat interessant is, is dat het personage in de jump suit niet gewoon de vault uit lijkt te lopen. Het lijkt er meer op alsof hij naar buiten klimt. Werd de kluis beschadigd? Is dat gewoon de manier waarop het werd gebouwd? Voorlopig kunnen we het ons alleen maar afragen.

Tegen het einde van de trailer zien we wat lijkt op een verlaten garage, die functioneert als een huis voor de speler of workshop. Er hangen energie wapens aan de muur, een zwaar machinegeweer ligt onder een dekzeil en wat power armour staat op een stand. Echter, het harnas lijkt incompleet te zijn, bijna alsof er aan wordt gewerkt. Dit kan gewoon zijn om te laten zien dat je nog steeds spullen moet repareren, maar het kan ook aangeven dat ze verder gegaan zijn met dit idee. Misschien is het repareren en maken van spullen wel een heel stuk uitgebreid.

De stijl van de trailer is nogal interessant, want het schakelt telkens tussen pre- en post-apocalyps . Hierdoor zijn mensen zich gaan afvragen of we dit keer wat van de wereld te zien krijgen voordat de bommen inslaan.

We denken van niet, gezien het feit dat Fallout zo zwaar steunt op de sfeer van verwoesting en eenzaamheid, maar wie weet?

Wat vonden jullie van de trailer? Was het precies wat je verwacht had, of was er iets waar je op hoopte dat je niet gezien hebt? Laat het ons weten in de comments!

Vergeet niet de Fanbot te volgen, zodat je het als eerste weet als we nieuwe content posten! Wil je meer van ons zien? Ga dan naar onze Facebook, Twitter en Youtube pagina’s!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s